Lobby-with-slate-floors-and-elevator

112 West Center Transformation

A joint venture with Newmark Moses Tucker. Our renovation, designed by Modus Studio, includes an updated front entry and a fourth floor balcony overlooking the square. Previously vacant basement spaces are now revitalized as a yoga studio and a intimate bourbon bar with a patio and herb garden. Bike storage and locker rooms with showers encourage tenants to bike to work. Artwork by Fayetteville artist Jason Jones brings a lighthearted note to lobbies throughout the building, the perfect finishing touch for a modern update of a mid-century building.

For more information on commercial space availability, contact Zack Kifer of Moses Tucker Real Estate at (479) 387-2156.

Photography by Kiara Luers of Modus Studio

West Center Entry: Before & After
Pre-renovation brown brick entry to 112 W Center
Entry Steps
Night-view-of-sidewalk-and-front-entry-of-112-W-Center
View from the Fayetteville Square: Before & After
A seven story modern brick and glass building with balcony
Basement Entry: Before & After
Stairwell: Before & After
112 West Center
seven story brick and glass building


Skip to content